Кваліфікаційні роботи магістрів (Маг_ІВТ)
Постійний URI для цієї колекції
Перегляд
Перегляд Кваліфікаційні роботи магістрів (Маг_ІВТ) за темою "erwin process modeller"
Зараз показано 1 - 1 з 1
Результатів на сторінку
Варіанти сортування
Публікація Розробка методики оцінювання якості морозива(2025) Гавриленко, І. О.Метою кваліфікаційної роботи є аналіз алгоритмів існуючих підходів оцінювання якості морозива та розробка структури та моделювання нової методики шляхом удосконаналення існуючих підходів. У даній магістерській роботі проаналізовано сучасні підходи оцінювання якості морозива, розглянуто їх основні недоліки та переваги, прийнято рішення про необхідність та актуальність удосконалення існуючих методик. Проведено дослідження літературних джерел щодо апробації результатів розробки методик, суміжних оцінюванню якості морозива. Сформовано покроковий алгоритм майбутньої методики шляхом побудови блок-схеми. Методику змодельовано за стандартом IDEF0 із використанням такого інструментального засобу як ERWin Process Modeller