Публікація:
Застосування методу двобічних наближень на основі використання квазіфункції Гріна-Рвачова до розв’язання еліптичних крайових задач з ізотонними нелінійностями

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Атестаційна робота присвячена дослідженню можливості застосування методу квазіфункції Гріна-Рвачова до розв’язання крайових задач для нелінійних еліптичних рівнянь. Обчислювальний експеримент проведено для конкретної задачі, було отримано наближений розв’язок, який порівнювався з розв’язком, отриманим у роботі Границі Юлії методом двобічних наближень на основі використання функції Гріна. Програмна реалізація здійснювалася за допомогою математичного пакету «Mathematica 10.0».

Опис

Ключові слова

еліптичні рівняння, метод квазіфункції Гріна-Рвачова, двобічні наближення, гетеротонний оператор

Бібліографічний опис

Юхименко В. Є. Застосування методу двобічних наближень на основі використання квазіфункції Гріна-Рвачова до розв’язання еліптичних крайових задач з ізотонними нелінійностями : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 113 Прикладна математика / В. Є. Юхименко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 65 с.

DOI