Публікація: Розробка інформаційної системи для аналізу складу продуктів для людей з особливим типом харчування
Завантаження...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
Анотація
Мета роботи – визначення за зображеннями та знімками, або за штрих-кодом, складу продукту харчування та опису окремих компонентів за допомогою інтелектуальної системи.
Методи дослідження – машинне навчання, нейромережеві методи класифікації.
Дана кваліфікаційна робота присвячена проблемі непрозорості складу продуктів харчування українського ринку. Вона покликана спростити визначення складу продуктів для людей, які потребують цього з різних причин: хвороба, етичні уподобання тощо.
Опис
Ключові слова
класифікація зображень, компоненти, машинне навчання, нейронна мережа, розпізнавання текста, склад продуктів живлення, штрих-код
Бібліографічний опис
Яричкіна Т. С. Розробка інформаційної системи для аналізу складу продуктів для людей з особливим типом харчування : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / Т. С. Яричкіна ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 71 с.