Публікація:
Розробка інформаційної системи для аналізу складу продуктів для людей з особливим типом харчування

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Мета роботи – визначення за зображеннями та знімками, або за штрих-кодом, складу продукту харчування та опису окремих компонентів за допомогою інтелектуальної системи. Методи дослідження – машинне навчання, нейромережеві методи класифікації. Дана кваліфікаційна робота присвячена проблемі непрозорості складу продуктів харчування українського ринку. Вона покликана спростити визначення складу продуктів для людей, які потребують цього з різних причин: хвороба, етичні уподобання тощо.

Опис

Ключові слова

класифікація зображень, компоненти, машинне навчання, нейронна мережа, розпізнавання текста, склад продуктів живлення, штрих-код

Бібліографічний опис

Яричкіна Т. С. Розробка інформаційної системи для аналізу складу продуктів для людей з особливим типом харчування : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / Т. С. Яричкіна ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 71 с.

DOI