Публікація:
Методи побудови рекомендаційних систем на основі класифікації об’єктів за їх зображеннями

dc.contributor.authorРябова, Н. В.
dc.contributor.authorЧекалкін, П. О.
dc.date.accessioned2024-07-10T17:52:49Z
dc.date.available2024-07-10T17:52:49Z
dc.date.issued2022
dc.description.abstractМетою даної роботи є дослідження та аналіз найкращих практик, моделей та методів та підвищення ефективності надання рекомендацій. В якості предметної області розглядається система харчування для різних категорій користувачів в умовах певних обмежень. Є люди, котрим необхідна дієта: спорт смени, літні або хворі, люди котрі хочуть дієту за смаком і т.д. Предметом до слідження є нейромережевий підхід до розробки RS-системи в заданій пред метній галузі, а саме, системи харчування. Використання нейромережевого підходу дозволить скоротити час проведення тестів та спростити надання рекомендацій страв за рахунок розпізнавання об’єктів на фото та за певним набором характеристик.
dc.identifier.citationРябова Н. В. Методи побудови рекомендаційних систем на основі класифікації об’єктів за їх зображеннями / Н. В. Рябова, П. О. Чекалкін // Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління : тез. доп. дванадцатої міжнародної науково-технічної конференції, 27–28 квітня 2022 р. – Т. 2. – Баку–Харків–Жиліна, 2022. – С. 12.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/27394
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Петров В.В.
dc.subjectсистема харчування
dc.titleМетоди побудови рекомендаційних систем на основі класифікації об’єктів за їх зображеннями
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
SNR_2022_T2-12.pdf
Розмір:
208.51 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: