За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Метод віртуалізації великих даних при аналізі анонімних мереж

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою даної атестаційної роботи є розробка методу віртуалізації великих даних при аналізі анонімних мереж як для вирішення задачі деанонімізації користувачів за допомогою відомих методів, так і шляхів підвищення анонімності трафіку в ненадійних сегментах мережі Інтернет. У ході виконання атестаційної роботи було проаналізовано проблематику та методику забезпечення анонімності в мережі, сформульовано задачу атестаційної роботи, проведено дослідження технологій деанонімізації даних в анонімних мережіх шляхом аналізу великих даних, розроблено метод віртуалізації великих даних для прискорення їх аналізу, створено програмну систему, яка реалізує засади запропонованого методу та виконано єксперементальні дослідження, отримано результати.

Опис

Ключові слова

анонімна мережа, аналіз даних, віртуалізація, програмна система, TOR

Бібліографічний опис

Пугач А. В. Метод віртуалізації великих даних при аналізі анонімних мереж : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / А. В. Пугач ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 80 с.

DOI