За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Теоретичні аспекти антикризового управління підприємством

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Львівська економічна фундація

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Сучасні нестабільні умови господарювання в Україні вимагають забезпечення високого рівня стійкості функціонування вітчизняних підприємств з метою підвищення їх інноваційно-інвестиційної привабливості на національному та міжнародному ринках. Це обумовлює необхідність розробки та впровадження у практику підприємств відпо-відних теоретико-методичних підходів до антикризового управління підприємством, сучасних методів адаптації їх діяльності до мінливих умов зовнішнього середовища. За таких обставин особливої актуальності набуває розробка системи антикризового управління підприємством, яка дозволить запобігти виникненню кризових ситуацій на підприємстві.

Опис

Ключові слова

антикризове управління, модель антикризового управління, система антикризового управління, кризовий стан

Бібліографічний опис

Полозова Т. В. Теоретичні аспекти антикризового управління підприємством / Полозова Т. В., Дмитерко Н. Ю. // Підприємництво, цифрові інновації, фінанси: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Львів, 26 жовтня 2019 р.). Львів, 2019. С. 81-83.

DOI