Публікація:
Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарства

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХДУХТ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Підвищення ефективності управління підприємствами ресторанного господарства відповідно до cучacних вимoг ведення бізнесу в динамічному конкурентному середовищі можливе за умов створення надійної інформаційної системи для прийняття обгрунтованих управлінських рішень, досконалість та вірогідність даних якої посилюється завдяки організованому на підприємстві цільово-орієнтованому моніторингу економічної безпеки.

Опис

Ключові слова

Моніторинг економічної безпеки, моніторинг, організація моніторингу, концепція моніторингу, економічна безпека, ресторанне господарство, економічна безпека ресторанного господарства, положення про моніторинг

Бібліографічний опис

Кирильєва Л. О. Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарства / Л. О. Кирильєва, Д. Д. Шеховцова // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 19–20 вересня 2019 р. : [тези доп.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 205-209

DOI