Публікація:
Оцінка якості широкоформатного друку

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В атестаційній роботі магістра досліджено особливості технологій та матеріалів, які використовуються для широкоформатного друку. На підставі вимог діючих нормативних документів, регламентуючих процес широкоформатного друку і практичних рекомендацій виробників рекламної продукції та виробників плотерів визначена номенклатура показників якості для оцінки широкоформатного друку і розроблений тест-об'єкт для проведення дослідження. Проведено експериментальне дослідження якості друку на різних матеріалах; розроблена методика комплексної оцінки якості друкування в широкоформатних принтерах та надані рекомендації щодо покращання процесу широкоформатного друку для діючого поліграфічного підприємства. Також в роботі здійснено економічне обґрунтування проведених досліджень.

Опис

Ключові слова

технологія широкоформатного друку, сольвентний друк, ультрафіолетові чорнила, параметри якості, просвітний папір, банерна тканина, самоклеюча плівка, комплексний показник

Бібліографічний опис

Гавриш Є. В. Оцінка якості широкоформатного друку : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / Є. В. Гавриш ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 108 с.

DOI