Публікація:
Застосування мультимедійного контенту для навчальних видань з доповненою реальністю

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В процесі виконання роботи було проведено аналіз аналогів додатків з AR, огляд технології розробки додатків з AR, досліджено особливості обробки звукового контенту, був проведений аналіз розглянутих методів експертної оцінки. В якості експериментальної частини атестаційної роботи розроблено методику проектування додатків з доповненою реальністю, що використовують звуковий контент. Здійснений підбір найкращих налаштувань звуку для додатку з доповненою реальністю для навчальних видань з доповненою реальністю. Проведене економічне обґрунтування доцільності проведення даної науково-дослідної роботи (НДР).

Опис

Ключові слова

доповнена реальність, AR технологія, мультимедійний контент, навчальний додаток AR, підручник з доповненою реальністю, метод експертних оцінок

Бібліографічний опис

Бондаренко Т. Є. Застосування мультимедійного контенту для навчальних видань з доповненою реальністю : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / Т. Є. Бондаренко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 74 с.

DOI