Публікація: Дослідження моделей оцінювання якості обслуговування. ІС заклад харчування
Завантаження...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
Анотація
Об'єкт дослідження – процеси оцінювання якості обслуговування.
Предмет дослідження – методи та моделі, які використовуються для
вирішення проблеми оцінювання якості обслуговування у закладах
громадського харчування.
Мета роботи – дослідження моделей оцінювання якості
обслуговування.
Опис
Ключові слова
анкета відвідувача, заклад громадського харчування, інформаційні системи, сфера обслуговування, якість обслуговування
Бібліографічний опис
Алтунін Т. Г. Дослідження моделей оцінювання якості обслуговування. ІС заклад харчування : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 - Комп’ютернi науки / Т. Г. Алтунін ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 55 с.