Publication: Дослідження моделей оцінювання якості обслуговування. ІС заклад харчування
Loading...
Date
2020
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Об'єкт дослідження – процеси оцінювання якості обслуговування.
Предмет дослідження – методи та моделі, які використовуються для
вирішення проблеми оцінювання якості обслуговування у закладах
громадського харчування.
Мета роботи – дослідження моделей оцінювання якості
обслуговування.
Description
Keywords
анкета відвідувача, заклад громадського харчування, інформаційні системи, сфера обслуговування, якість обслуговування
Citation
Алтунін Т. Г. Дослідження моделей оцінювання якості обслуговування. ІС заклад харчування : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 - Комп’ютернi науки / Т. Г. Алтунін ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 55 с.