За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Модель та метод для управління передачею даних бездротового з'єднання в ОС Linux

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою атестаційної роботи є розробка моделі та методу для управління передачею даних бездротового з’єднання. У ході виконання атестаційної роботи проведено огляд теоретичних аспектів функціонування транспортного протоколу TCP та його різноманітних реалізацій в бездротових мережах, виконано аналіз поведінки і характеристик сучасних мережних протоколів транспортного рівня в бездротових мережах при різних граничних умовах, розроблено модель та метод для управління передачею даних бездротового з’єднання в ОС Linux, виконано вибір інструментальних засобів оцінки ефективності мережних протоколів та проведено моделювання запропонованих результатів в залежності від різних параметрів бездротового каналу зв’язку. Розглянуто результати моделювання, дана оцінка пристосованості реалізацій протоколу TCP до поставлених задач.

Опис

Ключові слова

мережний протокол, алгоритм, перевантаження, бездротова мережа, ефективність, топологія

Бібліографічний опис

Помінчук Ю. В. Модель та метод для управління передачею даних бездротового з'єднання в ОС Linux : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / Ю. В. Помінчук ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 86 с.

DOI