За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Реалізація дистанційного навчання на платформі Moodle з дисципліни «фізичне виховання» в закладі вищої освіти технічного профілю

Немає доступних мініатюр

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХДАФК

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Використання електронного навчання в університеті з застосуванням дистанційних освітніх технологій в наш час є особливо актуальним. В статті розглядається досвід реалізації дистанційного курсу з дисципліни «Фізичне виховання» на платформі Moodle в Харківському національному університеті радіоелектроніки, описані принципи проектування курсу, його зміст та особливості користування. Використання даного курсу дозволяє дистанційно навчати студентів, робити навчання безперервним та мобільним.

Опис

Ключові слова

дистанційне навчання, Moodle, фізичне виховання, освітні технології

Бібліографічний опис

Церковна О. В. Реалізація дистанційного навчання на платформі Moodle з дисципліни «фізичне виховання» в закладі вищої освіти технічного профілю / О. В. Церковна, О. В. Єгорова, С. Г. Строкач // Науково-методичні основи використання інформаційних технологій в галузі фізичної культури і спорту: збірник наукових праць [Електронний ресурс]. – Харків : ХДАФК, 2020. Випуск 4. – С. 88–93.

DOI