За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Дослідження моделей та засобів генерації діаграм об'єктів та класів для оцінювання якості розробки

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою роботи є дослідження моделей та засобів генерації діаграм об'єктів та класів для оцінювання якості розробки у середовищі JavaScript. Методи розробки базуються на технології̈ JavaScript, та методах і принципах машинного навчання. У результаті роботи розроблено програмну реалізацію, ціллю якої є оцінка якості коду та надання візуального відображення у вигляді UML діаграм, які описують порушення архітектурних принципів та надають поради для покращення якості кодової бази.

Опис

Ключові слова

програмний код, абстрактне синтаксичне дерево, машине навчання, дерево прийняття рішень, java script, якість коду

Бібліографічний опис

Остапенко Д. С. Дослідження моделей та засобів генерації діаграм об'єктів та класів для оцінювання якості розробки : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 121- Інженерія програмного забезпечення / Д. С. Остапенко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2019. – 93 с.

DOI