За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Визначення просторової орієнтації молекул рубрену у плівці Ленгмюр-Блоджетт

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2017

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХНУРЭ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Визначено спектр ймовірних просторових орієнтацій (значення відстаней і кутів атомів у молекулі рубрену) в бінарному розчині поліметилметакрилат (ПММА) / рубрен. Наведено міжатомні кути в молекулі рубрену, розраховані при орієнтації, коли площа проекції на Ленгмюрівський моношар становить АRUB=1,35 нм2. Експериментально визначено максимальну концентрацію рубрену в моношарі ПММА, яка не призводить до фазового розподілу в бінарній системі ПММА / рубрен.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Визначення просторової орієнтації молекул рубрену у плівці Ленгмюр-Блоджетт / Г. Ф. Х. Бані-Халед, А. В. Кукоба, Е. Н. Білаш, К. М. Музика // материалы 6-го междунар. радиоэлектрон. форума (МРФ'2017) 17-19 окт. 2017 г. : сб. науч. тр. конф. «Проблемы биомединженерии. Наука и технологии». – Харьков : АНПРЭ, ХНУРЭ, Издательство «Точка», 2017. – С. 165–166.

DOI