За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Спосіб інформаційного забезпечення користувачів (64493)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2011

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Спосіб інформаційного забезпечення користувачів, який полягає в тому, що за допомогою системи спостереження вимірюють просторові координати об'єкта та за допомогою запитувача випромінюють у напрямку об'єкта кодовані сигнали запиту, які приймають відповідачем, аналізують, формують та випромінюють сигнали відповіді, які приймають запитувачем, аналізують і за результатами аналізу видають інформацію користувачеві про ідентифікацію об'єкта за ознакою "свій-чужий", який відрізняється тим, що на відповідачі визначають просторові координати відповідача, на основі яких вибирають ортогональний сигнал з системи ортогональних сигналів, який однозначно визначають за просторовими координатами об'єкта, який використовують як сигнал відповіді, декодують його на запитувачі і на основі цього визначають просторові координати об'єкта.

Опис

Ключові слова

спосіб, повітряний об’єкт, інформаційне забезпечення, радіолокація

Бібліографічний опис

Пат. 64493 МПК G01S 13/91 (2006.01). Спосіб інформаційного забезпечення користувачів. / Обод І. І., Удовік І. І., Черних О. П.; власник Харківський національній університет радіоелектроніки. – № u201104426; заявл. 11.04.2011; опубл. 10.11.2011, Бюл.№ 21, 2011 р. – 3 c.

DOI