За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Спосіб передачі інформації (53548)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2010

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Спосіб передачі інформації, який полягає в тому, що випромінюють станцією, що передає, запит на передачу, який приймають станцією, що приймає, випромінюють станцією, що приймає, дозвіл на передачу, який приймають станцією, що передає, випромінюють інформаційний пакет станцією, що передає, який приймають станцією, що приймає, який відрізняється тим, що оцінюють відношення сигнал/шум у каналі обміну, на основі якого оптимальним чином розділяють інформаційний пакет на декілька підпакетів, декодують на станції, що приймає, кожний підпакет роздільно, за результатом якого формують та випромінюють станцією, що приймає, підтвердження прийому інформації підпакета, за результатом якого приймають рішення про повторну передачу під пакета, у якому відбулося спотворення інформації.

Опис

Ключові слова

спосіб, повітряний об’єкт, передача інформації, радіолокація

Бібліографічний опис

Пат. 53548 МПК (2009) H04L 12/00. Спосіб передачі інформації. / Обод І. І., Постільник І. О., Шаруда В. Г., Яценко І. Л. – № u201004230; заявл. 12.04.2010; опубл. 11.10.2010, Бюл. № 19, 2010 р. – 3 c.

DOI