За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Спосіб збору біомедичної інформації (51306)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2010

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Спосіб збору біомедичної інформації, який полягає в тому, що на кожному розосередженому об'єкті за допомогою сенсорних датчиків визначають параметри біомедичної інформації, котрі необхідно передати, формують пакет інформації, що передається, та випромінюють інформацію розосередженого об'єкту, котру приймають на пункті збору біомедичної інформації та формують пакети даних, який відрізняється тим, що на кожному розосередженому об'єкту запам'ятовують абсолютне значення даних, що передаються, формують різницю між даними, що запам'ятали та переданими у попереднім циклі передачі, яку використають для формування пакета інформації, що передається, а на пункті збору біомедичної інформації запам'ятовують отримані дані за попереднім циклом передачі та формують вихідні дані для користувачів як сума прийнятої інформації та інформації, котру запам'ятали.

Опис

Ключові слова

спосіб, біомедична інформація, збір інформації

Бібліографічний опис

Пат. 51306 МПК (2009) H04L 12/28. Спосіб збору біомедичної інформації. / Обод І. І., Азаренко Л. А. – № u201000700; заявл. 25.01.2010; опубл. 12.07.2010, Бюл. № 13, 2010 р. – 2 c.

DOI