За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Спосіб ідентифікації повітряних об’єктів за ознакою “свій-чужий” (50597)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2010

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Спосіб ідентифікації повітряних об'єктів за ознакою "свій-чужий", який полягає в тому, що на повітряному об'єкті визначають площинні координати, на основі яких визначають код складного сигналу з псевдохаотичною послідовністю, який використовують як сигнал ідентифікації, який випромінюють у простір, приймають та декодують сигнал ідентифікації на пункті ідентифікації і на основі цього визначають площинні координати об'єкта ідентифікації, який відрізняється тим, що на пункті ідентифікації визначають площинні координати об'єкта ідентифікації, на основі цього визначають код складного сигналу з псевдохаотичною послідовністю, який повинен використовуватися як сигнал ідентифікації об'єкта, який ідентифікують, порівнюють коди прийнятого і визначеного складних сигналів з псевдохаотичною послідовністю і за результатами порівняння приймають рішення про ідентифікацію повітряного об'єкта за ознакою "свій-чужий".

Опис

Ключові слова

спосіб, повітряний об’єкт, система ідентифікації, ознака "свій-чужий"

Бібліографічний опис

Пат. 50597 МПК G01S 13/74 (2006.01). Спосіб ідентифікації повітряних об’єктів за ознакою “свій-чужий”. / Обод І. І., Борзенко П. О. – № u201001009; заявл. 01.02.2010; опубл. 10.06.2010, Бюл. № 11, 2010 р. – 3 c.

DOI