За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Спосіб ідентифікації об’єктів (31968)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2008

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Спосіб ідентифікації об'єктів, який полягає в тому, що запитувачем випромінюють сигнали запиту, які приймають відповідачем, декодують, на основі коду сигналу запиту визначають код сигналу відповіді, випромінюють відповідачем сигнали відповіді, які приймають запитувачем, який відрізняється тим, що відповідачем у відомий момент часу випромінюють беззапитний кодований сигнал ідентифікації, який приймають запитувачем, декодують, порівнюють результати вимірювання дальності по прийнятих сигналах відповіді та ідентифікації, за результатом порівняння синхронізують шкалу часу запитувача і в подальшому, протягом певного часу, за результатом аналізу беззапитного кодованого сигналу ідентифікації, що приймається, приймають рішення про ідентифікацію об'єктів.

Опис

Ключові слова

спосіб, повітряний об’єкт, система ідентифікації, радіолокація

Бібліографічний опис

Пат. 31968 МПК (2006) G01S 13/00. Спосіб ідентифікації об’єктів. / Обод І. І., Пляшечников М. А., Рузяк І. М. – № u200714792; заявл. 26.12.2007; опубл. 25.04.2008, Бюл. № 8, 2008 р. – 4 c.

DOI