За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Спосіб радіолокаційного розпізнавання об’єктів (17731)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2006

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Радіолокаційний спосіб розпізнавання об’єктів, який полягає в тому, що запитником випромінюють кодовий сигнал запиту, код якого визначають за кодом шкали часу системи розпізнавання, який приймають відповідачем, порівнюють його з діючим кодовим сигналом запиту у даний момент часу, код сигналу відповіді визначають за кодом шкали часу системи розпізнавання, який приймають запитником і порівнюють його з діючим кодовим сигналом відповіді у даний момент часу, за результатом порівняння видають сигнал розпізнавання, який відрізняється тим, що кодові сигнали запиту у відповідачі критерійно обробляють і за результатом обробки випромінюють кодовий сигнал відповіді, а моменти випромінювання кодових сигналів запиту суміщають з наперед відомим значенням часової шкали.

Опис

Ключові слова

спосіб, повітряний об’єкт, розпізнавання, радіолокація

Бібліографічний опис

Пат. 17731 МПК G01S 13/74. Спосіб радіолокаційного розпізнавання об’єктів. / Обод І. І., Овсянніков П. В., Булай А. М. – № u200603521; заявл. 31.03.2006; опубл. 16.10.2006, Бюл. № 10. – 3 c.

DOI