За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Спосіб вимірювання дальності (50659)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2002

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Спосіб вимірювання дальності, який полягає в тому, що бортовим запитувачем випромінюють кодовий сигнал запиту дальності на несучій частоті f1, який приймають наземним відповідачем, випромінюють кодовий сигнал відповіді дальності на несучій частоті f2, який приймають та декодують бортовим запитувачем і по часу запізнення між випроміненим та прийнятим кодовим сигналами дальності вимірюють дальність, який відрізняється тим, що наземним відповідачем в відомий момент часу випромінюють беззапитний кодовий сигнал дальності на несучій частоті f2, який приймають бортовим запитувачем, декодують, порівнюють результати вимірювання дальності по прийнятим сигналам, за результатом порівняння синхронізують шкалу часу бортового запитувача і по часу запізнення між відомим моментом часу випромінення та прийому беззапитного кодового сигналу дальності в подальшому випромінюють дальність.

Опис

Ключові слова

спосіб, повітряний об’єкт, вимірювання, дальність

Бібліографічний опис

Пат. 50659 МПК G01C21/00, G01S11/00. Спосіб вимірювання дальності. / Сіліч В. П., Полюга В. П., Обод І. І. – № 2002042714; заявл. 04.04.2002; опубл. 15.10.2002. Бюл. № 10. – 4 c.

DOI