За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Розробка медико-технічного комплексу збору даних індивідуального призначення

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В даний час широку популярність набувають портативні електронні пристрої індивідуального призначення. Вони дозволяють контролювати медико-біологічні параметри людини досить часто (щодня або кілька разів на день) і що найголовніше, у домашніх умовах. Контролю можуть піддаватися такі основні параметри, як частота серцевих скорочень, частота дихання, артеріальний тиск, рівень глюкози в крові, вага, індекс маси тіла, кількість жиру, температура, параметри ЕКГ, ЕМГ та інші з урахуванням параметрів навколишнього середовища (температура, вологість, атмосферний тиск).

Опис

Ключові слова

ZigBee, ЕМГ, Bluetooth, зворотній зв'язок

Бібліографічний опис

Прасол І. В., Єрошенко О. А. Розробка медико-технічного комплексу збору даних індивідуального призначення. І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Стратегії розвитку сучасної освіти і науки», 28 лютого 2020 р. Бердянськ: БДПУ, 2020. С. 92-94.

DOI