За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Дослідження методів розподілу рекламного трафіку в системах управління інтернет-рекламою

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В результаті виконання магістерської атестаційної роботи було виконано дослідження процесу розподілу та персоналізації рекламного трафіку для рекламодавця, досліджені особливості рекомендаційної підсистеми в системі управління інтернет-рекламою, проаналізовані та порівняні гібридні методи фільтрації, які можна застосувати для розподілу та персоналізації рекламного трафіку для рекламодавця, були проаналізовані традиційні методи представлення знань та був удосконалений метод розподілу рекламного трафіку в системі управління інтернет-рекламою з урахуванням попередньої фільтрації на основі знань. Результатом роботи є удосконалений метод, який підвищує ефективність розподілу рекламного трафіку поміж рекламодавців, який в практичному аспекті показав збільшення середнього прибутку

Опис

Ключові слова

реклама, розподіл трафіку, система управління інтернет-рекламою, рекламний трафік, рекламодавець

Бібліографічний опис

Савін С. А. Дослідження методів розподілу рекламного трафіку в системах управління інтернет-рекламою : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / С. А. Савін ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2019. – 86 с.

DOI