Романько, К. С.2021-03-272021-03-272020Романько К. С. Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / К. С. Романько ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 65 с.http://openarchive.nure.ua/handle/document/15145В результаті досліджень було запропоновано набір критеріїв для комплексної оцінки ефективності роботи та продукції пристроїв адитивного друку харчовими матеріалами. На підставі сформульованого набору критеріїв було запропоновано методику, за якою можна кількісно оцінити рівень ефективності певної технології методом порівняльного аналізу. Наведено рекомендації щодо застосування розробленої методики, та проведено оцінку ефективності методики з сформульованим набором критеріїв. Проведено економічне обґрунтування дослідженняukадитивний друкпристрої адитивного друкуоцінка ефективності технології адитивного друкуметод аналіза ієрархійДослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловостіOther