Дослідження можливостей адитивного друку у харчовій промисловості - Романько, К. С. (My University, 2020)
В результаті досліджень було запропоновано набір критеріїв для комплексної оцінки ефективності роботи та продукції пристроїв адитивного друку харчовими матеріалами. На підставі сформульованого набору критеріїв було запропоновано методику, за якою можна кількісно оцінити рівень ефективності певної технології методом порівняльного аналізу. Наведено рекомендації щодо застосування розробленої методики, та проведено оцінку ефективності методики з сформульованим набором критеріїв. Проведено економічне обґрунтування дослідження
Keywords: адитивний друк; пристрої адитивного друку; оцінка ефективності технології адитивного друку; метод аналіза ієрархій