Теоретичне визначення сил при обрізуванні книжкових блоків дисковим ножем - Петріашвілі, Г.; Яніцкі, П.; Комаров, С. М. (ХНУРЕ, 2022)
Запропоновано теоретичну модель для визначення сил, що виникають при різанні книжкових блоків дисковим ножем.
Keywords: обрізування книжкових блоків; дисковий ніж