Комплексна система захисту державних інформаційних ресурсів на підприємстві - Тімченко, М. І. (My University, 2020)
У роботі на підставі дослідження процесів формування, використання та захисту державних інформаційних ресурсів різного рівня розглянуто визначення «інформаційні ресурси», «державні інформаційні ресурси» у сфері інформаційної безпеки. Розглянута класифікація інформаційних ресурсів, отримана в результаті аналізу та узагальнення ознак класифікації з багатьох джерел. У роботі розроблено комплексну систему захисту інформаційних ресурсів державного підприємства у сфері надання адміністративних послуг. Галузь використання – системи технічного захисту інформації.
Keywords: державні інформаційні ресурси; комплексна система захисту інформації