Визначення чинників розвитку господарської діяльності у цифровій економіці Індустрії 4.0 - Внукова, Н. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Наукова робота присвячена дослідженню сприйняття напрямів розвитку господарської діяльності, виявлення проблем піднесення цифрової економіки, визначення пріоритетності базових технологій змін і встановлення рівня попиту на правове та економічне регулювання технологічних процесів Індустрії 4.0. // The scientific work is devoted to the study of the perception of the directions of economic development, identifying problems of rising of the digital economy, determining the priority of basic technologies of changes and establishing the level of demand for legal and economic regulation of technological processes in Industry 4.0.
Keywords: цифрова економіка; правове регулювання; технології змін; digital economy; legal regulation; technologies of changes