Система візуальних елементів корпоративної ідентичності при формуванні іміджу вищого навчального закладу - Канінець, А. А.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У цій роботі розглядається корпоративна ідентичність та її елементи як важливий засіб формування іміджу навчального закладу. Корпоративна ідентичність грає важливу роль у формуванні образу та іміджу вищого навчального закладу, сприяє його впізнаваності та привабливості як для студентів, так і для потенційних працівників та партнерів. Також розглядаються поняття лементів, що складають корпоративну ідентичність.
Keywords: корпоративна ідентичність; імідж