Цифрові трансформації в управлінні фінансовою безпекою підприємства: роль баз даних - Романенков, Ю. О.; Полозова, О. О. (ХНУРЕ, 2023)
З упровадженням цифрових технологій в усі сфери бізнесу сучасні підприємства стикаються з безпрецедентними можливостями, але разом із тим і новими викликами. Однією з ключових галузей, де цифрова трансформація виявляє свій вирішальний вплив, є управління фінансовою безпекою підприємства. При цьому бази даних стають не лише фундаментом цієї трансформації, але й її головним елементом, що забезпечує стабільність та успішну реалізацію стратегічних фінансових завдань.
Keywords: фінансова безпека; фінансове завдання