Теоретичні підходи щодо систематизації стратегічних моделей маркетингу - Соколова, Л. В.; Верясова, Г. М.; Онищенко, Я. А. (Українська державна академія залізничного транспорту, 2009)
У статті розглядаються теоретичні підходи до питання систематизації стратегічних моделей маркетингу у контексті удосконалення маркетингової діяльності вітчизняних підприємств. В статье рассматриваются теоретические подходы к вопросу систематизации стратегических моделей маркетинга в контексте совершенствования маркетинговой деятельности предприятия. In the article theoretical approaches to the question of marketing strategical models systematization are considered in context of marketing activity of an enterprise improvement.
Keywords: маркетинг; рівень управління; ієрархія; marketing; level of management; hierarchy; enterprise