Оцінка продуктивності систем зв’язку міліметрового диапазону радіохвиль - Сметан, Д. П. (My University, 2021)
В атестаційній роботі проведені огляд та аналіз різних методів розрахунку готовності каналу зв’язку міліметрового діапазону та розповсюдження радіохвиль в атмосфері
Keywords: міліметровий діапазон; атмосферне поглинання; лінія зв’язку; кумулятивне розподілення