Розробка автоматизованого методу контролю друкованих плат - Васільєв, В. А. (My University, 2020)
У магістерській атестаційній роботі проведено аналіз існуючих методів контролю друкованих плат на виробництві, визначені основні відмінності існуючих методів, їх переваги та недоліки, обрано оптимальний метод контролю друкованих плат. У другому розділі розраховано необхідні параметри нейромережі для створення автоматизованого методу контролю. У третьому розділі створено нейромережу, яка використовується для візуального контролю друкованих плат. У четвертому розділі досліджено основні можливості нейромережі з визначення дефектів та її ефективність. Результати магістерської атестаційної роботи були опубліковані у збірнику студентських наукових статей «Автоматизація та приладобудування».
Keywords: друкована плата; машинне навчання; нейромережа