Розробка методу параметричного оцінювання тривалості операцій іт-проєкту міграції інформаційної системи до хмарної платформи - Панфьорова, І. Ю.; Шутько, В. В. (ХНУРЕ, 2024)
Розглянуто проблему підтримки локально розгорнутих інформаційних систем (ІС). Розглянуто міграцію ІС до хмари як один зі способів вирішення проблеми підтримки локально розгорнутих ІС. Представлено ІТ-проєкт як реалізацію процесу міграції ІС до хмари. Основну увагу зосереджено на методах оцінки тривалості операцій при виконанні ІТ проєкту міграції ІС до хмари. Виконано аналіз існуючих методів оцінювання тривалості операцій. Запропоновано метод параметричного оцінювання на основі одного з провідних методів оцінки тривалості операцій – методу PERT. Порівняно точність оцінювання методу PERT та розробленого методу параметричного оцінювання на основі методу PERT.
Keywords: оцінювання тривалості операцій; хмарна платформа