Аналіз умов імплементації електронної ідентифікації та довірчих послуг для електронних операцій на внутрішньому ринку - Бойко, А. О.; Сергійчук, Ю. О.; Трипілка, А. В. (ХНУРЭ, 2014)
Послуга автентифікації веб-сайтів є необхідною для надання онлайн-послуг як державними органами (он-лайн декларування податків, запит свідоцтва про народження, участь в електронних процедурах державних закупівель і т. і.), так і приватними підприємствами (онлайн-торгівля, банківська діяльність, фінансові послуги тощо).
Keywords: довірчі послуги; електронні операції; внутрішній ринок