Розробка вебсайту онлайн-магазину з продажу одягу - Паламаренко, А. І. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є створення вебсайту онлайн-магазину з продажу одягу. Буде використовуватися JavaScript, Node.Js, Express, React, MongoBD для розробки системи. Метою роботи є створення надійної та продуктивної платформи, яка спрощує процес пошуку та придбання бажаного одягу для клієнтів. Сайт має два рівні доступу: незареєстрований та зареєстрований користувач. Незареєстрований користувач може переглядати каталог і опис кожного товару, зареєструватися або увійти. Зареєстрований користувач може робити все те саме, плюс додавати товари у кошик та здійснювати покупки. У результаті роботи створено вебсайт для продажу одягу з усіма базовими функціями, які зазвичай ми можемо побачити у подібних вебсайтах.
Keywords: продаж одягу; онлайн-магазин; придбання одягу