Дослідження методів оцінювання ефективності проектів з розробки довідкових ІС для паркування автомобілів - Збаражський, К. А. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження методів оцінювання ефективності проектів з розробки довідкових ІС для паркування автомобілів шляхом оптимізації розміщення автомобілів на муніципальних місцях паркування або місць паркування біля супермаркетів і торгово-розважальних центрів. Об’єктом дослідження в рамках цієї магістерської кваліфікаційної роботи є інформаційний супровід обслуговування клієнтів на паркуваннях із застосуванням інформаційних технологій і систем. Предметом дослідження є методи оцінювання ефективності проектів з розробки довідкових ІС для паркування автомобілів. В ході дослідження отримані такі результати: проаналізовано методи оцінювання ефективності існуючих довідкових ІС для паркування автомобілів, виконано аналіз процесу роботи кожного з цих методів, аналіз проблем використання існуючих методів, побудовано критерій оцінювання ефективності ІС для паркування автомобілів, проведено апробацію методу адаптації ІС для паркування автомобілів.
Keywords: аналіз методів; апробація методу; генетичний алгоритм; комбінований варіант; паркування