Дослідження програмних архітектур реалізації комп'ютерних ігор в жанрі "Collectible Card Game» - Таушанов, М. П. (My University, 2022)
Обєкт дослідження - програмні архітектури реалізації комп'ютерних ігор. Метою роботи є підвищення ефективності реалізації комп'ютерних ігор в жанрі "Collectible Card Game" за рахунок правильно подібраних програмних архітектур. Методи розробки архітектур базуються на С#, Unity з використанням Rider. Результатом роботи є проведенене дослідження та описані висновки та рекомендації щодо обраних архітектур
Keywords: програмна архітектура; комп'ютерна гра; Collectible Card Game