Т. 5. Конференція "Комп'ютерної інженерії та захисту інформації" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2023)
Видання підготовлено факультетом комп’ютерної інженерії та управління Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: комп’ютерна мережа; комп’ютерна інженерія