Дослідження методів захисту Java додатків та їх програмна реалізація - Біленький, В. С. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є методи захисту Java додатків. Метою роботи є аналіз існуючих методів захисту Java додатків та їх програмна реалізація. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Java. Результатом роботи є рекомендації по ефективному використанню методів захисту Java додатків та програмна реалізація цих методів, яка може бути вбудована в будь – які додатки для їх захисту
Keywords: деобфускація; захист програмного забезпечення; обфускація api; jvm; reverse engineering; rmi