Лізинг як альтернативний механізм інвестування - Полозова, Т. В.; Гвоздєва, М. Ю. (Наука і освіта, 2006)
Незважаючи на позитивні тенденції, темпи росту лізингового ринку України є надзвичайно малі порівняно з потребами економіки. Вирішення зазначених у доповіді питань повинно бути спрямоване на стимулювання інвестицій в економіку України та захист прав і інтересів усіх суб'єктів ринку лізингу.
Keywords: лізинг; механізм інвестування; основні засоби; інвестиції; рівень зносу