Методика розрахунку кореляційних матриць похибок перерахунку координат в багатопозиційних радіотехнічних системах різнотипних засобів - Рощупкін, Є. С. (Військова академія, 2019)
В доповіді наведені математичні співвідношення для розрахунку кореляційних матриць похибок перерахунку координат цілей з урахуванням статистичних характеристик радіотехнічних засобів контролю повітряного простору, алгоритми сумісної обробки інформації системи з кількох джерел та вирази для оцінки точності вимірювань. Показано, що урахування кореляційних матриць похибок перерахунку координат цілей при об’єднанні отриманої від кількох різнотипних джерел інформації в єдиній системі дозволить підвищити точністні характеристики в зони контролю.
Keywords: багатопозиційна система, кореляційна матриця, перерахунок координат, похибка