Сонячний модуль зі стаціонарним параболоциліндричним концентратором - Невлюдов, І. Ш.; Письменецький, В. О.; Фролов, А. В.; Лук'яненко, В. Л.; Чала, О. О. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до геліотехніки, зокрема до сонячних модулів із стаціонарними концентраторами для вироблення електро- і теплової енергії. Подібні сонячні модулі можуть використовуватися як автономно, так і споживачами у віддалених невеликих селищах, фермерських господарствах та окремих будинках.
Keywords: геліоенергетика; сонячні модулі; теплова енергія; вироблення енегрії