Управление сетевыми информационными технологиями с целью повышения эффективности бизнес-процессов - Авраменко, В. П.; Калачева, В. В.; Макрушан, И. А. (My University, 2007)
Досліджено сукупність мережевих інформаційних технологій як об'єкт системи управління. Виявлено властивості керованості мережевих інформаційних технологій. Розроблено моделі та обчислювальні процедури управління мережевими інформаційними технологіями виконання планових завдань виробництва. The aggregate of network information technologies as an object of a control system is investigated. The properties of manageability of network information technologies are revealed. Models and computational procedures for managing network information technologies for the implementation of planned production targets have been developed.
Keywords: система управления бизнес-процессами; управление сетевыми технологиями