Спеціальний правовий режим господарювання: поняття і види - Матвєєва, А. В. (Право, 2018)
У статті проаналізовано поняття «спеціальний правовий режим», «спеціальний правовий режим господарювання», розглянуто основні його елементи. Авторкою виділені основні види спеціальних правових режимів господарювання, а також надано пропозиції щодо удосконалення господарського законодавства. // The article analyzes the concept of "special legal regime", "special legal regime of management", considers its main elements. The author highlights the main types of special legal regimes of management, as well as provides suggestions for improving economic legislation.
Keywords: правовий режим; спеціальний правовий режим; спеціальний правовий режим господарювання; господарська діяльність; засоби державного регулювання; legal regime; special legal regime; special legal regime of management; economic activity; means of state regulation