Науково-методичне забезпечення моделювання процесу проведення фінансової діагностики підприємства - Соколова, Л. В.; Колісник, О. В.; Верясова, Г. М.; Соколов, О. Є. (Видавництво Іванченка І. С., 2018)
Метою даної роботи є розробка науково-методичного забезпечення моделюванням проведення фінасової діагностики промислового підприємства, що включає вибір напрямів дослідження, алгоритмізацію процесу проведення фінансової діагностики підприємства, розробку математичного забезпечення фіннсової діагностики, експерементальну апробацію моделей на фактологічній базі реального промислового підприємства, аналіз та діагностику отриманих результатів, визначення перспектив проведення подальших досліджень.
Keywords: фінансова діагностика; процес проведення фінансової діагностики; науково-методичне забезпечення; фінансова діагностика підприємства; VUCA-світ; управління ринковою діяльністю; промислове підприємство; аналіз динміки структури балансу підприємства; діагностика фінансового стану за методикою Бівера; експресс-діагностика фінансового стану підприємства; діагностика ознак прихованого банкрутства; виявлення ознак доведення підприємства до банкрутства