Виділення підмножин ефективних рішень в задачах реінжинірингу технологічних систем - Семенець, В. В.; Безкоровайний, В. В.; Шевченко, О. Ю.; Драз, О. М. (ПНУ ім. В. Стефаника, 2019)
Проаналізовано підходи до формування підмножин ефективних варіантів у процесах багатокритеріального вибору рішень з реінжинірингу технологічних систем. Для опуклих множин варіантів запропоновані модифікації методів формування множини компромісів, що мають суттєво менші часові й ємнісні складності. The approaches to the formation of subsets of effective variants in the processes of multicriteria choice of decisions on reengineering of technological systems were analyzed. For convex sets of variants, modifications of the methods of forming a set of compromises with substantially less time and capacitive complexities are proposed.
Selection of Subsets of Effective Solutions in Tasks of Reengineering of Technological Systems
Keywords: технологічні системи; реінжиніринг; багатокритеріальна оптимізація; Парето-оптимальні рішення