Метод двобічних наближень пошуку аксіально-симетричних розв’язків крайових задач з монотонними нелінійностями - Пархоменко, В. Г. (ХНУРЕ, 2024)
Розглянуто застосування методу двобічних наближень пошуку аксіально-симетричних розв’язків крайових задач з монотонними нелінійностями. Ефективність методу підтверджено обчислювальними експериментами.
Keywords: метод двобічних наближень; крайова задача з монотонними нелінійностями