Дослідження процесів перемішування в’язкої рідини методом R-функцій - Шабратко, Є. Ю. (ХНУРЕ, 2020)
Розглянуто задачу обчислення стаціонарного потоку в'язкої рідини, що не стискається, в круговій області. Для його чисельного аналізу було запропоновано використовувати метод R-функцій та метод Галеркіна для нестаціонарних задач. Наведено результати обчислювального експерименту для тестової задачі.
Keywords: метод R-функцій; метод Галеркіна; в'язка нестислива рідина; стаціонарний поток; кругова область