Модель інформаційної взаємодії в мережах ІоТ - Нефедченко, О. О. (My University, 2021)
В останнє десятиліття IoT став однією з проривних технологій, загальновизнаних усіма країнами світу. IoT дозволяє людям і речам взаємодіяти де завгодно, коли завгодно, і в будь-яких поєднаннях при використанні інфраструктури IoT. Екосистема IoT передбачає збір даних з датчиків (або відправку команд на виконавчі пристрої), їх передачу через мережу зв'язку на хмарні платформи для подальшого аналізу з метою надання інтелектуальних послуг для людей.
Keywords: ІоТ; екосистема