Навчання нейронних мереж з а допомогою еволюційних алгоритмів - Єсіпов, М. В.; Узлов, Д. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є візуалізація процесу навчання нейронних мереж за допомогою еволюційних (генетичних) алгоритмів, демонстрація методів та принципів основних складових генетичних алгоритмів – відбору, схрещування та мутацій.
Keywords: еволюційний алгоритм